14 ian. 2008

Google Earth

Desi pare a fi doar un glob pamantesc 3D, privind foarte atent, in Google Earth putem vedea lucruri cu adevarat interesante. In imaginile urmatoare sunt surprinse doar cateva ipostaze din viata unei planete... Asteptam versiunea live :)


Emiratele Arabe Unite O forma curioasa, un om verde situat in sudul peninsulei arabice pregatit parca sa mai faca un pas in peisajul desertic.





Insulele Sandwich Un iceberg ce se plimba in sudul insulelor care seamana leit cu un animal cu gura deschisa...poate un rechin, poate un pitbull... oricum sigur e suparat pe incalzirea globala.




Valencia,Spania Un Guliver in marime "naturala" stand la soare in parcul omonim.




St.Austell, Anglia Constructie finalizata in 2001, Proiectul EDEN este inspirat de natura si de conservarea acesteia. In interiorul acestor cladiri sunt reproduse tipurile de climat tropical si mediteraneean.



Seattle, Statele Unite In orasul de pe coasta vest americana, Spaceneedle ofera un tur futurist ce are punctul culminant la inaltimea de 184.4 m. Este conceput sa reziste la vanturi cu viteze de 360 Km/h, dar si la cutremure serioase. Tot ce trebuie sa faci este sa admiri privelistea.



Statele Unite Pentru a imbunatati imaginea magazinului sau de piese auto, un intreprinzator american ne ofera ... masina pe bat. Sloganul sau: "masini pe toate gusturile"... In Romania am vazut si mai rau :)



Oceanul Pacific Pe una dintre insulele de vis pierdute in Oceanul Pacific, un romantic incurabil isi demonstreaza iubirea... Sa speram ca partenera nu are rau de inaltime sau ... probleme cu inima :)



Sydney, Australia Chiar daca nu este foarte clara, imaginea ofera destule detalii...acum depinde doar de imaginatia fiecaruia. Ma intreb...e plaja de nudisti ? :D




Pe ala cu piscina de mai sus il inteleg... dar care padurar ar fi nebun sa faca o astfel de declaratie iubitei ? Ma mir ca nu a scris si ceva pe zapada...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie si tu ceva !