27 mar. 2008

Bancuri

Un barbat si o femeie merg pe autostrada si se cearta din cauza infidelitatii barbatului. Dintr-o data, femeia scoasa din minti apuca scula barbatului si o taie, dupa care enervata o arunca pe fereastra. In spatele lor, intr-o masina un barbat si fetita lui de 7 ani discuta. Dintr-o data, scula se izbeste de parbriz, sta lipita un moment si apoi zboara mai departe. Surprinsa, fetita intreaba: "Ce era asta, taticule?" Rusinat si nevrand sa discute cu fetita lui subiecte sexuale, omul raspunde: "Era doar o insecta!" Fetita ramane cu un aer confuz cateva minute si apoi zice: "In orice caz, avea ditamai pu*a"

~~~

Doua femei, una cu un baietel alta cu o fetita, nimeresc in acelasi compartiment in drum spre mare. La un moment dat fata stranuta:- "Hapciu!" Baietelul:- "Nolocel!" Mama fetitei surprinsa:- "Vai doamna ce copil manierat aveti." Peste un timp, fetita iarasi:- "Hapciu!" Baietelul:- "Nolocel", mama fetitei:- "Doamna nu pot sa cred ce bine l-ati educat..." Trece ce mai trece, fetita:- "Hapciu!" Baietelul:- "Ai lacit culva mica!"

~~~

Bula merge la scoala...Invatatoarea: Dati-mi exemple de animale Bula tot cu mana pe sus : Eu Eu.. Invatatoarea: Bine Bula ..zimi Bula: ursulet..lupusor..iepuras.. Invatatoarea: Bula dar nu mai folosi diminutive Bula: vevera ..licure..bufna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie si tu ceva !