1 mar. 2008

Pusculita High - Tech



Conceptul de pusculita in care introduci cardul bancar este o evolutie brusca, as zice, spre disparitia banilor fizici ... Iti permite sa introduci cardul in grasunul purcelus si voila o suma de bani predeterminata este transferata din contul tau in contul de economii :). De fiecare data cand introduci cardul in cititor software-ul acestuia se conecteaza instantaneu la contul tau privat de economii si face transferul. Suma de bani pe care poti sa o transferi o setezi cu ajutorul unui soft instalat pe PC si care comunica cu purcelusul via Bluetooth.
Aceasta pusculita high-tech poate fi folosita foarte bine si ca o CUTIE A MILEI. Folosita in locuri publice pentru a colecta donatii, ea poate fi legata in retea cu mai multe dispozitive de acelasi fel avand legatura cu un singur cont in banca.
Din punctul meu de vedere, cel care a realizat aceasta inovatie a fost foarte inspirat. Dupa cum am spus si la inceput... in cativa ani ... nu se stie cati ... vom rade amintindu-ne de monedele pe care le pierdeam in masina de spalat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrie si tu ceva !